YouTube

Wie ben ik? – Lonnekefilmt & Lonnekeschrijft

Wie ben ik nou eigenlijk? De meeste zullen het wel weten maar ik heb er ondertussen ontzettend veel lieve en leuke lezers bij gekregen. Het leek me dan ook wel leuk om een soort kanaaltrailer te maken zodat dit kort kan samenvatten wie ik ben en wat ik nou eigenlijk doe. 

Ik ben in 2010 begonnen met bloggen. Dit is eigenlijk een beetje begonnen toen ik de diagnose ‘De ziekte van Crohn’ kreeg, ik had enorm veel behoefte om alles van me af te schrijven en te vertellen hoe het met mij ging wanneer ik dat wilde. 

Er staan inmiddels meer dan 200 artikelen online en hier kun je bijvoorbeeld mijn eerste blog lezen! 

Ondertussen zijn we 6 jaar verder en kan ik met trots vertellen dat mijn blog eigenlijk ook een soort van kindje is geworden. Er komt iedere dag om 6:00 uur ’s ochtends een blog online over mijn leven met de ziekte van crohn, zwangerschap, het jonge moederschap en nog véél meer serieuze en minder serieuze zaken!

Sinds een aantal maanden ben ik ook een youtubekanaal gestart, Lonnekefilmt. Hier staan inmiddels al meer dan 18 video’s op dus je het leuk lijkt om deze te bekijken, klik dan hier! 

Iedere vrijdag zorg ik voor een leuke video op Lonnekefilmt, op deze manier geef ik jullie een kijkje in mijn leven!

Morgen komt er een super speciale video online op Lonnekefilmt, het geeft veel weg van mijn leven en ik deel het meest bijzondere moment in mijn leven met jullie! Abonneren kan hier, het is gratis en zo krijg je een melding wanneer er een nieuwe video online komt.

Tot morgen!

 

(Visited 108 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.