Over mij

 

Leuk dat je wil weten wie er echt deze blog zit.

Mijn naam is Lonneke, 25 jaar oud en ik hoop jullie op deze pagina iets meer te vertellen over wie er achter deze blog zit.

Ik kan mezelf het beste omschrijven als:

Gek op het land spanje – Realistisch – Onzeker – Spontaan – Vrolijk – Twijfelaar – Hondengek – Huismus – Familiemens – Moeder van James– Gek – Levensgenieter – Creatief –

De reden dat ik deze blog ben begonnen komt voort uit mijn liefde voor schrijven. Ik ben mijn blog gestart toen ik in het ziekenhuis lag. In 2010 werd bij mij de ziekte van Crohn geconstateerd en schreef ik alles van mij af. Het was fijn voor mijn familie om op deze manier op de hoogte te blijven van mijn ziekteproces en daarnaast voor mij prettig dat ik niet iedere dag aan de telefoon hing om te vertellen hoe het met mij ging.

Dit werd goed ontvangen maar niet alleen door mijn familie. Ik kwam erachter dat er steeds vaker andere, onbekende mensen reageerde op mijn artikelen. Het leek mij daarom leuk om niet alleen te bloggen over mijn ziekte maar ook over andere leuke ontwerpen die mij bezighouden.

Onderwerpen op LonnekeSchrijft variëren van mijn gezondheid tot mijn ervaringen met ‘jong’ moeder zijn en allerlei andere serieuze en minder serieuze zaken.

Pak een kopje koffie, een bakje thee of zak onderuit met een lekkere ‘neut’ en neem ondertussen een kijkje op LonnekeSchrijft, veel leesplezier!

Mijn leven met de ziekte van Crohn, het jonge moederschap en nog veel meer! 

 

LonnekeSchrijft overmij

 

(Visited 739 times, 1 visits today)