Fotodagboek LonnekeSchrijft
Persoonlijk

Leven met Lon in een fotodagboek!

Ik heb de afgelopen week iedere dag foto’s gemaakt van onze activiteiten. Het leek mij leuk om hier een weekoverzicht van te maken. Op deze manier kunnen jullie zien wat wij hebben beleefd.

Fotodagboek LonnekeSchrijft

Maandag: Als verassing ging ik ’s avonds met James naar mijn schoonzus om samen het Sinterklaasjournaal te bekijken. Dat is natuurlijk veel gezelliger dan alleen. De kids vonden het geweldig dat James mee mocht kijken en die moest dan ook gezellig tussen hen in zitten.

Fotodagboek LonnekeSchrijft

Dinsdag: Ik zit in bad, gewoon in bad, gezellig met het sop te klieren! Deze dag ging James voor het eerst in het grote bad bij mijn ouders thuis. Zijn badje wordt al een beetje te klein en hoewel hij heus nog wel een maandje in zijn eigen badje kan. Was dit leuk om uit te proberen en zoals je ziet, hij vond het gewedig!

Fotodagboek LonnekeSchrijft

Woensdag: Dit is oma’s oppas- dag. We spreken dan vaak af om gezellig te spelen met Sam en James. Als het weer het toelaat gaan we altijd een stuk wandelen. Dit keer liepen wij naar de dierenwinkel waar Samen en James hen ogen uitkeken.

Fotodagboek LonnekeSchrijft

Donderdag: Samen met James een stuk fietsen in de bakfiets. James had veel om naar te kijken en toen we thuis kwamen viel hij als een blok in slaap van alle indrukken die hij had opgedaan. Het is toch wat anders dan in de buggy zitten. En omdat het de tijd van het jaar is, deden wij een pietenmutsje op zijn hoofd!

Fotodagboek LonnekeSchrijft

Vrijdag: Het was tijd om een video op te nemen met mijn moeder. Deze staat inmiddels al online op mijn YouTube- kanaal Lonnekefilmt. Zeker even kijken want we hebben dubbel gelegen van het lachen. De kamer moest natuurlijk wel een ‘beetje’ verbouwd worden om de juiste setting te krijgen.

Fotodagboek LonnekeSchrijft

Zaterdag: Sinterklaas is aangekomen en dat is natuurlijk reden voor een feestje. ’s Avonds in de blokhut tijdens de ‘vergadering’ waar nooit iets besproken wordt maar een hoop kratjes doorheen gaan, hebben we gezellig zitten borrelen. Ik deed altijd mee maar nu moest ik James goed in de gaten houden via de babyfoon.

Fotodagboek LonnekeSchrijft

Zondag: Yes, Sinterklaas is weer in het land en ik wilde op de foto met een mini- pietje. Helaas kon ik geen pepernoten aannemen maar die selfie heb ik mooi in de pocket!

Het was een leuke maar drukke week. Hoe is jullie week verlopen?

(Visited 221 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer Cees 23 november 2015 om 08:10

    Lieve Lonn,

    Wat leuk om zo even ’n kijkje te nemen in jullie leven..!!

    groetjes, Cees

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.