YouTube

Alles is familie! – Lonnekefilmt

Alles is familie, dat is zoals wij het voelen. Een goede en leuke familie is niet vanzelfsprekend en best uniek en ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik beschik over een geweldige familie. 

Afgelopen weekend hebben wij echt een geweldig familieweekend gehad en dat is best uniek in ons gezin. Mijn middelste broer Bram woont namelijk in Amerika en we hadden elkaar al dik 2,5 jaar niet gezien. Eindelijk met de hele familie bij elkaar, helaas was Kristen (de vrouw van Bram) niet aanwezig maar ondanks dat was echt geweldig en ik heb natuurlijk alles vastgelegd op camera. Alle dewinnetjes bij elkaar. We hebben intens genoten van elkaar. Want weetje? Alles is familie! 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Abonneer dan op mijn youtube kanaal: LonnekeFilmt

 

 

 

 

 

 

(Visited 104 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie