YouTube

Een emotionele oud & nieuw – Lonnekefilmt


Al vanaf ik het me kan herinneren hebben wij ieder jaar opnieuw een emotioneel moment precies om 00:00. Ik heb wel eens aan mijn moeder gevraagd waarom ze dan huilt maar dit kon ze niet goed verwoorden. Nu ik zelf wat ouder ben, huil ik net zo hard mee en waarom? Omdat er ieder jaar zo ontzettend veel gebeurd zowel leuke dingen als minder leuke dingen die je gaat ‘achterlaten’. Je gaat een nieuw jaar in en je weet niet precies wat er gaat komen. We missen natuurlijk nog steeds Bram & kristen die we er graag op zulke momenten bij hadden gehad.. 

Ben jij benieuwd hoe onze oud & nieuw was? Kijk de onderstaande video.  

 

(Visited 195 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer Monique 8 januari 2016 om 19:31

    Het was zoals altijd ontzettend gezellig en ik ben blij dat ik voortaan niet alleen huil!!

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.