YouTube

De ziekte van Crohn Entyvio / Vedolizmub!

Het is nu midden in de nacht om 4:00 uur en ik ben nog bezig om de video op tijd online te krijgen voor jullie. Ik ben gisteren namelijk naar het ziekenhuis geweest en dit was een enorm lange dag voor mij waarin ik jullie mee heb genomen. Je ziet onder hoe ik de dag heb beleefd, ik moest plots naar de spoed en daarnaast stond de reumatoloog, oogarts en MDL- arts op de planning.

Wil je weten hoe onze dag was? Check dan zeker de onderstaande video! Sorry alvast voor de thumbnail die er nog niet bij zit, deze pas ik later aan aangezien ik de video bij mijn ouders thuis heb gemonteerd en niet alles bij de hand had. Hetzelfde geldt voor de intro!

 

(Visited 106 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.