lesbisch zijn
Persoonlijk

De voordelen als je lesbisch bent!

Ieder nadeel heeft zijn voordeel en aangezien er in de wereld al zoveel negativiteit is over homoseksueel, lees je in dit positieve artikel de voordelen van lesbisch zijn.

  1. Je bent vaak tegelijk ongesteld.

Dit is echt ideaal als je het mij vraagt. Het is namelijk vaak het geval dat als je veel met vrouwen (een vrouw) samenleeft dat je de cyclus van elkaar overneemt. Vraag mezelf niet precies waar dat aanligt maar het zal wel te maken hebben met hormonen.

Het is überhaupt prettig dat je vriendin precies weet wat het inhoudt om ongesteld te zijn. Het probleem van doorlekken, maandverband en tampons meesleuren etc is handig om samen te delen.

2. Geen ongewenste zwangerschap.

Hoe je het ook went of keert, er moet een hele hoop gebeuren om zwanger te worden als je lesbisch bent. Een ongewenste zwangerschap is uitgesloten. Mits je partner het in zijn hoofd heeft gehaald om het traject zelf te beginnen en met verschillende spuiten aan de haal te gaan maar dan is er volgens mij iets mis in je relatie.

Wat dat betreft kunnen we ongegeneerd blijven oefenen zonder dat hier een ongewenste zwangerschap uit voortkomt. Het scheelt overigens ook een hoop geld wat je anders uitgeeft aan voorbehoedsmiddelen!

3. Je garderobe is één keer zo groot!

Super handig. Je hebt zonder te veel geld te betalen in één klap een grotere garderobe. Het is uiteraard afhankelijk van je kledingmaat maar het kan super handig zijn. Lisa en ik delen vaak onze truien, sokken en we hebben een vol lingerie wat we met elkaar delen.

4. Beharing.

Er zijn vrouwen die het leuk vinden als een man een baardje heeft. Ik ook, het ziet er stoer en mannelijk uit tot dat je met degene moet kussen. Het prikkelt als de neten! Een vrouw heeft, als het goed is, geen snor of baard en dus heb je een probleem minder, weer een voordeel!

5. Shoppen.

De meeste vrouwen zijn gek op shoppen, natuurlijk niet iedereen maar het de stereotype vrouw vindt het geweldig om met gevulde tassen van de stad af te lopen. Wij ook, het is een stuk gezelliger dan wanneer de man chagrijnig buiten de winkel blijft staan en wacht tot wij weer naar buitenkomen. Het passen is ook een stuk gezelliger, je hoeft niet te scheiden waardoor je samen kunt kijken wat het leukste staat.

Dus, ben jij hetero dan zou ik er toch nog eens goed over nadenken! Nee dat is gekheid. Je bent wie je bent maar er zitten zeker voordelen aan het leven met hetzelfde geslacht om je heen.

Kun jij er nog een paar bedenken? Laat het weten in de comments!

(Visited 571 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer gre Luttik 3 oktober 2017 om 09:52

    Bij de meeste mannen moet je altijd alles heeeeel duidelijk en goed uitleggen wat je wilt , hoe je het bedoeld, hoe je het niet bedoeld. Dan krijg je als vrouw een antwoord in de vorm van: ja nou weten we het wel. Maar dat is gewoon niet het geval. Met vrouwen heb je aan drie woorden genoeg. Behalve mijn vader, die begreep ook alles met drie woorden of soms met een blik in de ogen. Ik mis hem al 24 jaar iedere dag. Vooral nu ik aan het scheiden ben en ik van 45 jaar huwelijk alles moet uitzoeken, omdat echtgenoot door zijn eenzijdige begripsvorming mij onterecht beschuldigt van van alles en nog wat en zo opscheept met leugens die ik, in dit rechtssysteem, moet weerleggen. Over uitleggen gesproken. Door al dit uitleggen is onze samenleving steeds ingewikkelder geworden. Terwijl het met 1 vrouwelijke blik en drie woorden ook zou kunnen.

  • Schrijf een reactie