YouTube

Opzoek naar een leuke moederfiets! -Lonnekefilmt

Het is weer tijd voor een video zoals iedere vrijdag! Deze keer waren we een ‘gewoon’ dagje thuis. Sam is James zijn grote neef en die was er vandaag ook bij. Lachen, gieren, brullen en heerlijk om te zien hoe deze twee neven met elkaar opgroeien! 

Stofzuigen, dweilen of poetsen is onbegonnen werk, de twee neven zetten de boel op stelten bij mijn moeder thuis. Oh ja, en ik heb ook op een aantal moeder fietsen gereden, het lijkt me namelijk super leuk om samen met James zo af en toe een blokje te kunnen fietsen maar omdat ik reuma heb en ik snel last heb van mijn gewrichten, keken we naar een elektrische fiets! 

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe video’s? Abonneer dan hier!  

 

 

(Visited 132 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.